We for you u
Prebaciti na: LeitnerLeitner

Odgovorna osoba:

LeitnerLeitner Revizija d.o.o.
Address: Heinzelova ulica 70, HR-10 000 Zagreb
PIN: 01750674
VAT-ID: HR61199861979
T +385 1 606 44 00
F +385 1 606 44 11
E office@leitnerleitner.hr

LeitnerLeitner Consulting d.o.o.
Adresa: Heinzelova ulica 70, HR-10 000 Zagreb
PIN: 00281514
VAT-ID: HR26618043061
T +385 1 606 44 00
F +385 1 606 44 11
E office@leitnerleitner.hr

Ovu web stranicu održava:
moodley design group GmbH
Nikolaiplatz 5, 8020 Graz
FN 275953 p
hello@​moodley.at

Disclaimer

Odricanje od odgovornosti za vlastite sadržaje

Svi sadržaji postavljeni na našu internet stranicu sastavljeni su s pažnjom i u dobroj vjeri. Odgovorni smo jedino za sadržaje koje smo sami sastavili. Svi sadržaji stoga nužno ne odražavaju naše mišljenje te ne možemo preuzeti odgovornost za aktualnost, potpunost i ispravnost svih sadržaja. Ukoliko steknemo saznanja o protuzakonitosti nekog sadržaja, isti će biti izbrisan bez odgode.

Autorska prava – Odricanje od odgovornosti

Svi tekstovi, grafike, fotografije, logotipi / zaštitni znakovi, dizajni podliježu određenim pravima (autorska prava, prava zaštitnih znakova i ostala prava intelektualnog vlasništva). Njihovo korištenje je stoga dopušteno jedino u okviru zakonskih odredbi (primjerice u privatne svrhe) ili uz prethodno pisano dopuštenje nositelja autorskih prava. Svako umnožavanje, obrada, distribucija te bilo koja vrsta korištenja koja prelazi zakonska ograničenja je zabranjena te može imati građansko i kazneno pravne posljedice.

Odricanje od odgovornosti za vanjske poveznice

Naša internet stranica sadrži takozvane “vanjske poveznice” (linkove na stranice trećih osoba), nad kojima nemamo kontrolu te stoga ne preuzimamo odgovornost za sadržaj istih. Ukoliko steknemo saznanja o bilo kakvoj povredi zakona, predmetna poveznica će biti uklonjena bez odgode. Stavljanje poveznica na druge internet stranice ne podrazumijeva da iste stranice odobravamo, da se slažemo ss njihovim sadržajima ili da postoje poslovne ili bilo kakve druge veze s njihovim vlasnicima.

Zaštita podataka – Odricanje od odgovornosti

Posjetom na našu internet stranicu podaci o pristupu (datum, vrijeme, pregledana stranica) mogu biti pohranjeni na serveru. Ukoliko se učitavaju osobni podaci (npr. ime, adresa ili e-mail adresa) za iste će se tražiti – ukoliko je to moguće – prethodni pristanak korisnika internet stranice. Bilo kakvo prosljeđivanje tih podataka trećim osobama zahtijeva izričiti pristanak korisnika. Izričito naglašavamo da je prijenos podataka putem interneta (npr. putem e-maila) podložan sigurnosnim propustima. Potpuna zaštita podataka od pristupa trećih osoba stoga ne može biti zajamčena. Ne preuzimamo odgovornost za štetu nastalu takvim sigurnosnim propustima. Izričito se protivimo korištenju objavljenih kontakt podataka od strane trećih osoba u svrhe oglašavanja. Zadržavamo pravo na poduzimanje odgovarajućih pravnih koraka u slučaju nezatraženog slanja promidžbenih informacija, kao što su „spam e-mailovi“.

Let's get in touch!
Kontakt